Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες

Συνέντευξη του Δ/νοντος Συμβούλου της Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε. κ.Αναστάσιου Τάγαρη σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ για το Εθνικό Μητρώο Ασφαλισης και Ασφαλιστικής Ικανότητας "ΑΤΛΑΣ" στις 8 Οκτωβρίου.

Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ

Άρθρο του Προέδρου της Η.ΔΙ.Κ.Α Α.Ε Καθ.Γεωργίου Πάγκαλου για το ρόλο της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης στη χάραξη πολιτικής της υγείας, στον ετήσιο Φαρμακευτικό Οδηγό της Statbank "Υγεία-Φάρμακο-Ομορφιά".                        

Διαβάστε το άρθρο εδώ.

Απόσπασμα της ομιλίας του κ.Βλάση Σφυρόερα με θέμα:"Το ελληνικό σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης. Προβλήματα και Προοπτικές." στην τριμηνιαία έκδοση του Περιοδικού Pharma and Healh Business από τη συμμετοχή του στο Επιχειρηματικό & Φαρμακευτικό Συνέδριο Pharma & Health Conference 2012 που έλαβε χώρα στις 17 Ιουλίου 2012.

Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ εδώ

Για τις επικρίσεις που δέχτηκε από τους φαρμακευτικούς και ιατρικούς συλλόγους της χώρας σχετικά με την εισαγωγή της δραστικής ουσίας για όλα τα φάρμακα στην εφαρμογή της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης, απάντά ο Δ/νων Σύμβουλος της Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε κ.Βλάσης Σφυρέορας στο Healthview.

Διαβάστε τη συνέντευξη εδώ

Στο περιοδικό Pharmacy Management ο Δ/νων Σύμβουλος της Η.ΔΙ.Κ.Α Α.Ε. κ.Βλάσης Σφυρόερας μιλησε για το έργο της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης.

Διαβάστε το άρθρο