Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες

Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω εργασιών  προγραμματισμένης αναβάθμισης των υποδομών της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης (ΗΔΙΚΑ), οι οποίες θα πραγματοποιηθούν από την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024, από ώρα 15:00 έως και τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024 και ώρα 15:00, όλες οι Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του e-ΕΦΚΑ, που υποστηρίζει η Η.ΔΙ.Κ.Α δεν θα είναι διαθέσιμες σε αυτό το χρονικό διάστημα.

Στο πλαίσιο της Δράσης «Υλοποίηση Εθνικού Προγράμματος Πρόληψης της Δημόσιας Υγείας «ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΞΙΑΔΗΣ», η Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε. προσκαλεί τις Μονάδες Φροντίδας Υγείας για τη συμμετοχή τους στην υλοποίηση της Δράσης για τη Δημόσια Υγεία «Προληπτικές Διαγνωστικές Εξετάσεις για τον Καρκίνο του Τραχήλου της Μήτρας».

Πρόσκληση εδώ
Αίτηση και Δικαιολογητικά Συμμετοχής εδώ
Αίτηση Υποβολής Αξιολόγησης Φακέλου Συμμετοχής Εργαστηρίου Ανάλυσης HPV-DNA TEST εδώ

Σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024 και από ώρα 9:00 π.μ έως 15:00 μ.μ, πιθανόν να υπάρξουν ολιγόλεπτες διακοπές των διαδικτυακών υπηρεσιών των Πληροφοριακών Συστημάτων της ΗΔΙΚΑ Α.Ε, λόγω εργασιών στο DATA CENTER.

Σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023 και από ώρα 8:00 πμ έως 11:00 πμ, θα γίνουν εργασίες αναβάθμισης της Ασφάλειας κεντρικού εξοπλισμού του DATA CENTER της ΗΔΙΚΑ ΑΕ, με πιθανές ολιγόλεπτες διακοπές των παρεχόμενων διαδικτυακών υπηρεσιών.

Σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023 και από τις 8:00 έως τις 14:00, δε θα είναι δυνατή η πρόσβαση των πολιτών στις εφαρμογές του Συστήματος Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης της ΗΔΙΚΑ ΑΕ, λόγω προγραμματισμένης αναβάθμισης του Συστήματος.