Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα που διοργανώθηκε από το Υπουργείο Υγείας και την Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε., με θέμα την παρουσίαση του Ενιαίου Πληροφοριακού Συστήματος για την Υποστήριξη των Επιχειρησιακών Λειτουργιών Μονάδων Υγείας του ΕΣΥ. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 7 Μαΐου, στο ξενοδοχείο Wyndham Grand με αφορμή την ολοκλήρωση του α΄μέρους του έργου που αφορά στην παραγωγική λειτουργία του συστήματος στα Νοσοκομεία Ευαγγελισμός και Λαϊκό από την Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε. και υλοποιείται στο πλαίσιο του Ε.Π. Μεταρρύθμιση Δημοσίου Τομέα της προγραμματικής περιόδου ΕΣΠΑ 2014-2020.

Δελτίο Τύπου

Η Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε. και η Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων σας προσκαλούν στην Ημερίδα με θέμα:

"Η Ψηφιακή Εποχή της Κοινωνικής Ασφάλισης & της Υγείας-Αποτίμηση Έργων ΕΣΠΑ"

η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 4 Απριλίου 2016 και ώρα 10:00 στο Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης (συνεδριακός χωρος, 4ος όροφος).

Δείτε την Πρόσκληση εδώ

Δείτε το Πρόγραμμα εδώ

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου εδώ

Δείτε τις Παρουσιάσεις εδώ

 

Παρουσίαση του πληροφοριακού συστήματος "ΑΤΛΑΣ" και του ασφαλιστικού βιογραφικού πραγματοποιήθηκε σήμερα από τον Υπουργό Εργασίας κ.Γιάννη Βρούτση και τον Πρόεδρο & Δ/νοντα Σύμβουλο της Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε κ.Χρήστο Χάλάρη στα γραφεία της Η.ΔΙ.Κ.Α.

Δελτίο Τύπου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26 Ιουνίου η Ημερίδα με θέμα:"Η Υγεία στην Ψηφιακή Εποχή-Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση:Προκλήσεις & Προοπτικές".
Οι παρουσιάσεις των ομιλητών παρατίθενται εδώ.

To Υπουργείο Υγείας, η Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων και η Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε. σας προσκαλούν στην Ημερίδα με θέμα:

"H Υγεία στην Ψηφιακή Εποχή-Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση:Προκλήσεις & Προοπτικές", η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013 και ώρα 14:00 στο ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL.

Δείτε την Πρόσκληση εδώ

Δείτε το Πρόγραμμα εδώ